BILA

Nordjyske BILA er specialister i automatisering ved hjælp af robotteknologi, og ud over at varetage salg af nogle af de største brands inden for industrielle robotter, udvikler de skræddersyede løsninger til produktioner over hele landet.

Virksomheden består af en række selvstændige underafdelinger, bl.a. BILA Robotics, som er eneforhandler af de kollaborative robotter fra Universal Robots.

For BILA Robotics har vi bl.a. udviklet en ny og brugervenlig hjemmeside – lige fra udvikling af grafisk design til produktion af tekstindhold og SEO-optimering. Herudover producerer vi løbende kunde-cases, nyhedsbreve og pressemeddelelser samt varetager driften af BILA Robotics’ Facebook-side. Sidstnævnte omfatter såvel publicering af organiske opslag samt målrettet annoncering mod udvalgte målgrupper.

For BILA og de øvrige afdelinger, herunder Palomat, Dan Palletiser, MiR og Kawasaki Robotics, producerer vi ligeledes løbende kundecases og pressemeddelelser, ligesom vi bistår med grafisk assistance og udarbejdelse af forskelligt salgsmateriale, herunder flyers og roll-ups.

BILA Messestand
BILA Robotics Hjemmeside
BILA Facebook